100% varnost

Biolekarna varnost


 
Spletni center biolekarna.si zagotavlja vse tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer) najbolj priznanega svetovnega ponudnika VeriSign. Podatki se preden zapustijo vaš brskalnik, kodirajo z do 256 bitnim ključem in se na strežnik biolekarne prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne in transakcijske podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino.Varen prenos občutljivih podatkov poteka preko protokola SSL (Secure Sockets Layer). Varnost protokola zagotavlja podjetje VeriSign.


Za varne avtorizacije in transakcije s kreditnimi karticami skrbijo podjetja Avigor d.o.o., Bankart d.o.o., in Telemach, d.o.o.. Storitev posredovanja izvaja sistem EON MegaPOS. Avtorizacije kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov v bančnem sistemu.Biolekarna BANKART


 
Vsa kartična plačila so avtomatsko preusmerjena na plačilni strežnik največjega slovenskega kartičnega procesnega centra Bankart, kjer je tudi edina hramba podatkov o plačilih. Ker vzpostavite direktno varno povezavo z bančnim sistemom, tudi ni možna nikakršna zloraba podatkov o karticah na povezavah in strežnikih biolekarne.

Dodatna varnostna zaščita vključuje še varnostni rešitvi Verified by Visa in MasterCard SecureCode.Biolekarna Verified by VISA Biolekarna MasterCard SecureCode
Varnost nakupa zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.


Obvezujemo se, da bodo kakršnikoli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.biolekarna.si, v celoti ostali v lasti podjetja Avigor, d.o.o., (upravljavec spletnega centra biolekarna.si) in bodo služili izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


Varno spletno nakupovanje.
Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov med vašim računalnikom in spletnim centrom biolekrana.si poteka preko varne šifrirane povezave oziroma protokola SSL (Secure Sockets Layer). Varnost protokola zagotavlja podjetje VeriSign. Za potrditev veljavnosti SSL certifikata kliknite na znak podjetja VeriSign.
 

Na vrh


Prijava na E-novice!
Naročite se na brezplačne članke, nasvete, obvestila o akcijah in novih izdelkih.
Vprašajte farmacevta!
Imate vprašanje o hujšanju, prehrani
ali fitnesu?

Postavite vprašanja farmacevtu...
RAPID SSL
Garancija varnega nakupa. Vaša varnost nam pomeni zelo veliko in iz tega razloga vam zagotavljamo varen nakup.
Več informacij na:
info@biolekarna.si