Načini plačila

Biolekarna


 

Izdelke naročene v Biolekarni lahko plačate na enega od naslednjih načinov:
  • po povzetju,
  • po predračunu (e-banka, položnica, ...),
  • s kreditnimi karticami (Visa, MasterCard, Maestro),
  • s plačilnim sistemom PayPal

- z gotovino ob prevzemu pošiljke

V plačilnih možnostih izberite opcijo Plačilo po povzetju. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije. Pri plačilu po povzetju vam pošta zaračuna plačilo kupnine v višini 1,05€ do zneska 98,00€ in 1,07% od zneska računa pri zneskih nad 98,00€.


- po predračunu

Po potrditvi naročila vam bomo na elektronski naslov iz prijave samodejno poslali predračun, ki ga plačate na transakcijski račun pri NLB d.d. št.: SI56 0252 8025 9684 033, preko vaše spletne banke ali UPN naloga (položnice).

Pri plačilu preko vaše spletne banke ali UPN naloga se sklicujte na naslednje podatke:

Koda namena: GDSV
Namen: plačilo predračuna št...
Znesek: končni znesek na predračunu
Datum: tekoči datum
   
IBAN: SI56 0252 8025 9684 033
BIC banke: LJBASI2X
V polje sklic ali referenca vnesite: SI00 in št. naročila  (npr. SI00 P2012-00014)
Naziv: AVIGOR d.o.o.
Naslov: V prelogih 12
Kraj: 2000 Maribor
Predračun in po izvršenem plačilu tudi račun, si lahko kadarkoli natisnete v rubriki Moj račun. Naročeni izdelki bodo odpremljeni takoj po prejetem plačilu!
POZOR: vsa neplačana naročila po 48 urah sistem za urejanje naročil avtomatsko izbriše!

Primer: manjkajoča polja izpolnite z vašimi podatki in podatki iz predračuna:Biolekarna UPN obrazec- s plačilno kartico

Med plačilnimi karticami na seznamu izberite ustrezno. Izbirate lahko med naslednjimi:
  • kartico Visa vseh slovenskih in tujih izdajateljev
  • kartico MasterCard vseh slovenskih in tujih izdajateljev
  • Maestro kartico vseh slovenskih in tujih izdajateljev - to je vsaka kartica, ki ima blagovno in storitveno znamko Maestro, razen BA Maestro kartice.

 


Biolekarna Visa Biolekarna MasterCard Biolekarna Maestro
Plačilo s kartico American Express in drugimi je omogočeno s plačilom preko PayPal-a.

Za 100% varnost plačevanja s kreditnimi karticami skrbi 3D Secure program procesnega centra Bankart. To je sistem, ki vključuje varnostne tehnične specifikacije in zahteve za izdajatelje kartic, prejemnike kartic in trgovce. Poleg tega, da se za zaščito informacij o plačilni kartici med prenosom preko spleta uporablja široko podprta spletna tehnologija za kodiranje Secure Socket Layer (SSL), 3D Secure avtenticira vse vključene strani v transakciji. Varnostna rešitev vključuje tudi varnostni zaščiti Verified by Visa in MasterCard SecureCode. Dodano je še do 256-bitno šifriranje največjega in najboljšega ponudnika SSL certifikatov VeriSign.

Biolekarna s tako večkratno zaščito omogoča popolnoma varno in brezskrbno plačevanje s kreditnimi karticami, brez kakršnekoli možnosti zlorabe. Vi samo poskrbite, da je vaš računalnik s katerim poslujete preko spleta, dobro zaščiten pred vdori in virusi.

Dodatna varnost je zagotovljena tudi s tem, da se na strežnikih Biolekarne ne hrani noben podatek o vaših kreditnih karticah, ampak se vse odvija na strežnikih največjega slovenskega kartičnega procesnega centra Bankart.
ABOUT SSL CERTIFICATES

Varen prenos občutljivih podatkov poteka preko protokola SSL (Secure Sockets Layer). Varnost protokola zagotavlja podjetje VeriSign.- preko PayPal

PayPal je hčerinsko podjetje podjetja eBay, ki posreduje pri opravljanju plačil blaga in storitev prek spleta. Uporabnikom omogoča anonimno, varno ter hitro poslovanje na globalni ravni.

Za pričetek uporabe sistema PayPal, s katerim lahko plačujemo blago in storitve tako pri nas kot tudi v tujini, zadostuje, da si ustvarimo brezplačen uporabniški račun. Vključitev v sistem in vzpostavitev delovanja je brezplačna, pa tudi silno preprosta, saj za procesiranje plačil ne potrebujete nobene dodatne strojne ali programske opreme. Predpogoj je seveda ta, da imate odprt račun v eni izmed držav s PayPal-ovega spiska.

Preko PayPal-a je za plačila mogoča uporaba vseh kreditnih/debetnih kartic (Visa, American Express, MasterCard, Visa Electron in druge).
Biolekarna PayPal
 

Na vrh


Prijava na E-novice!
Naročite se na brezplačne članke, nasvete, obvestila o akcijah in novih izdelkih.
Vprašajte farmacevta!
Imate vprašanje o hujšanju, prehrani
ali fitnesu?

Postavite vprašanja farmacevtu...
RAPID SSL
Garancija varnega nakupa. Vaša varnost nam pomeni zelo veliko in iz tega razloga vam zagotavljamo varen nakup.
Več informacij na:
info@biolekarna.si