Novice


PRODAJNI HIT TEDNA (-20%): Rimocell kremni gel proti celulitu!

26.06.2014

RIMOCELL KREMNI GELRimocell kremni gel

Celulit je zelo razširjen pojav pri skoraj vseh ženskah. Povzročajo ga številni vzroki: sedeč življenjski slog, nepravilne diete, stres, dedni faktorji. Pri celulitu gre za vrivanje maščobnega tkiva med kolagenska vlakna, kar najprej povzroča nepravilnosti in jamice na površini kože, kasneje pa okvare na žilju in s tem zastajanje vode in odpadnih snovi, slabšo prehranjenost tkiva in propadanje vezivnega tkiva. Končno prihaja do zatekanja (edema) in preoblikovanja vezivnega tkiva, ki postane trdo, kar še poslabša zunanji videz.

V začetnih fazah, ko še ne prihaja do zastajanja tekočin in preoblikovanja vezivnega tkiva, je pri zdravi ženski možno izboljšanje že s pravilnim programom prehrane in telesno vadbo.


Vendar pa je celulit hitro tudi težava povezana s spremembami v mikrocirkulaciji kože in zadrževanju vode. Primerno zdravljenje se zato osredotoči na stimulacijo cirkulacije in izločanje odpadnih snovi ter vode, ki povzročajo nepravilnosti kože, če se akumulirajo v tkivu.

Rimocell kremni gel zdravi z utrjevalnim učinkom, ki ga dosežemo z inovativnim termičnim izmenično mrzlo – vročim delovanjem. To dosežemo s kombinacijo mentola, mentil laktata in metil nikotinata, ki stimulira cirkulacijo in napenja tkivo.

Več o akcijski ponudbi kreme proti celulitu - Rimocell >>
 

Na vrh


Prijava na E-novice!
Naročite se na brezplačne članke, nasvete, obvestila o akcijah in novih izdelkih.
Vprašajte farmacevta!
Imate vprašanje o hujšanju, prehrani
ali fitnesu?

Postavite vprašanja farmacevtu...
RAPID SSL
Garancija varnega nakupa. Vaša varnost nam pomeni zelo veliko in iz tega razloga vam zagotavljamo varen nakup.
Več informacij na:
info@biolekarna.si