Novice

<<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9>>> vsi

-25%: Akcijska ponudba vrhunske kozmetike BOTARIN ULTRA RICH Lifting!

21.11.2013
Botarin je izjemno bogata in široka paleta vrhunske kozmetike in nežna alternativa Botoxu. Botarin je prvi in edini proizvajalec na svetu, ki mu je uspelo učinkovito združiti naravni Lifting in AntiAging substanci Argireline ter Easyliance v enem proizvodu.

PRODAJNI HIT TEDNA (-10%): GINSENG IL HWA z zlatim pečatom

18.11.2013
Naturando uporablja izključno ženšen korejskega proizvajalca IL HWA, ki je v mnogih letih najbolje izpopolnil proces pridobivanja ženšena in prideluje najbolj učinkovit ženšen na svetu. Z oznako zlatega pečata je določena najvišja možna kvaliteta pravega korejskega ženšena.

PRODAJNI HIT TEDNA (-10%): RIPARO IMMUNO+

08.11.2013
Če ste izčrpani, utrujeni in brez energije, imate prehlade več kot dvakrat letno, imate kronične infekcije, vam pogosto otekajo bezgavke, potem vam bodo Riparo Immuno + tablete izboljšale počutje in vas bolje pripravile na prihod zimskih obolenj ter omogočile hitrejše okrevanje po okužbah....

IZKORISTITE -30%: ČISTA ENERGIJA!

03.09.2013
Naše telo dela neprekinjeno 24 ur na dan. Izpostavljeno je precejšnjemu naporu, ki ga vlaga v umske in fizične aktivnosti. Če pade razpoložljiva energija, možgani in telo upočasnijo svoje aktivnosti, kar posledično čutimo kot utrujenost in oslabljenost, ki nas naredi manj učinkovite.

NE ZAMUDITE: *AKCIJA -25% + dostava GRATIS: Vrhunska kozmetika Botarin!

13.07.2013
Botarin je prvi in edini proizvajalec na svetu, ki mu je uspelo učinkovito združiti naravni Lifting in AntiAging substanci Argireline® ter Easyliance® v enem proizvodu. Z neverjetnim zagonom osvaja svetovno tržišče. V sosednji Avstriji že 260.000 rednih uporabnic zaupa Botarinovemu...
 

Na vrh


Prijava na E-novice!
Naročite se na brezplačne članke, nasvete, obvestila o akcijah in novih izdelkih.
Vprašajte farmacevta!
Imate vprašanje o hujšanju, prehrani
ali fitnesu?

Postavite vprašanja farmacevtu...
RAPID SSL
Garancija varnega nakupa. Vaša varnost nam pomeni zelo veliko in iz tega razloga vam zagotavljamo varen nakup.
Več informacij na:
info@biolekarna.si