O biolekarni

Biolekarna logo


 
Biolekarna.si je spletni center, ki zagotavlja enostavno varno in prijetno nakupovanje kvalitetnih izdelkov po sprejemljivih cenah. V ponudbi so prehranska dopolnila, medicinski pripomočki, higienski proizvodi in kozmetika, ki temelji predvsem na naravnih substancah in preverjeni kvaliteti pri nas in v svetu.

Naša nabavna služba vsak izdelek skrbno preveri in v ponudbo vključi le najboljše proizvode z najbolj ugodnim razmerjem med kvaliteto in ceno. S številnimi popusti, akcijami in ugodnostmi se trudimo biti tudi cenovno najbolj ugoden ponudnik na trgu.
V kolikor pogrešate kakšen proizvod, ki bi ga želeli kupiti tudi v naši trgovini, nam prosim javite in skušali ga bomo uvrstiti v program, če bo seveda ustrezal visokim kriterijem naše nabavne službe.

Poleg trgovine, biolekarna.si prinaša tudi široko bazo znanja o zdravstvenih težavah in učinkovinah, številne strokovne članke in izmenjavo mnenj. Bazo bomo nenehno nadgrajevali in dopolnjevali. Želimo si tudi vašega sodelovanja pri izgradnji največje baze znanja na področju farmacije, medicine in botanike, zato vas pozivamo, da nam dostavite članke, seminarske naloge, informacije, ki jih bomo po želji objavili z ali brez imena avtorja. Prispevke nam prosim pošljite na info@biolekarna.si.

Rubrika vprašajte farmacevta oz. zdravnika omogoča pridobitev strokovnega mnenja o izdelkih in zdravstvenih težavah. Na vprašanja odgovarjajo priznani magistri farmacije in doktorji medicine.
Tukaj lahko oddate tudi mnenje in vaše izkušnje s točno določenim farmacevtom, zdravnikom in zobozdravnikom s katerim ste bili zadovoljni ali razočarani (z imenom in priimkom, nazivom in zdravstveno ustanovo).

V kratkem bomo vključili tudi forum, kjer boste lahko medsebojno komentirali in si izmenjali mnenja in stališča.


Ekipa biolekarne.si si bo neprenehoma prizadevala biti najboljši ponudnik v svojem segmentu na trgu in zagotoviti vaše zadovoljstvo in vse vaše potrebe.

Veseli bomo vašega odziva. Vaše predloge, pripombe in želje nam posredujte po elektronski pošti info@biolekarna.si.
 

Na vrh


Prijava na E-novice!
Naročite se na brezplačne članke, nasvete, obvestila o akcijah in novih izdelkih.
Vprašajte farmacevta!
Imate vprašanje o hujšanju, prehrani
ali fitnesu?

Postavite vprašanja farmacevtu...
RAPID SSL
Garancija varnega nakupa. Vaša varnost nam pomeni zelo veliko in iz tega razloga vam zagotavljamo varen nakup.
Več informacij na:
info@biolekarna.si