Ugodnosti

Biolekarna - ugodnosti


 
Pripravili smo vam številne ugodnosti, s katerimi boste nakupovali še bistveno ceneje.
 
 

ČLANSKI POPUST

Vsak registriran uporabnik je upravičen do znižane članske cene. Odstotek znižanja je lahko pri različnih izdelkih ali skupinah izdelkov različen.
 
 

PROMOCIJSKI KUPON

Promocijski kupon prinaša različne ugodnosti pri nakupu (v znesku ali v odstotku) in je enkraten ali časovno omejen. Promocijske kupone za nakup v spletni trgovini biolekarna.si lahko najdete na naslovni strani oglasnih sporočil, na spletnih straneh drugih ponudnikov, v naših e-novicah in v drugih medijih.
Koda na promocijskem kuponu je sestavljena iz številk, ki se v 1. koraku spletne blagajne vpišejo v polje Koda kupona. Popust, ki ga prinaša, se upošteva pri izračunu končnega zneska nakupa. Če je vrednost nakupa nižja kot je vrednost popusta, preostanek popusta propade.
 
 

PRIPOROČITE NAS

Priporočite spletni center biolekarna.si prijateljem, sorodnikom, znancem sosedom ali sodelavcem – izplača se. Za vsakega novega kupca, ki se z vašim priporočilom registrira in s tem pridobi uporabniški račun ter opravi nakup, vam v zahvalo podarimo kupon za popust v višini 5,00€, ki ga lahko unovčite ob vašem naslednjem nakupu. Nov kupec je vsakdo, ki ne živi v istem gospodinjstvu in v spletni trgovini biolekarna.si še ni naročal.
 
Nov kupec posreduje podatke preko spletnega formularja, kjer izpolni naslednje podatke:
  • pod "Podatki novega kupca": nov kupec vnese svoje novo uporabniško ime in elektronski naslov. Predhodno se mora registrirati pod Registracija. Vsakdo se lahko registrira samo enkrat.
  • pod "Podatki predlagatelja": vnese vaše podatke (ime in priimek, naslov in elektronski poštni naslov). Elektronski poštni naslov (E-Mail) se mora ujemati s tistim, ki ste ga podali ob vaši registraciji.
 
Ko nov kupec opravi in plača prvi nakup, boste po elektronski pošti prejeli kupon za popust v višini 5,00€ z aktivno kodo za obdobje 2 mesecev, ki jo na blagajni spletne trgovine, ob naslednjem nakupu vnesete v polje Koda kupona.
 
 

BONUS TOČKE

Registrirani uporabniki z nakupi v spletnem centru biolekarna.si pridobivate bonus točke, ki se ob koncu obračunskega obdobja upoštevajo kot popust v določenem znesku. Ena bonus točka je enakovredna nakupu v višini 5,00€. Za nakup v vrednosti od 5,00€ do 9,99€ prejmete 1 točko, od 10,00€ do 14,99€ prejmete 2 točki in tako naprej za vsakih dopolnjenih 5,00€ po eno dodatno točko. Obračunsko obdobje traja od 01.12 tekočega leta do 30.11. naslednjega leta. Bonus točke so unovčljive v decembru po koncu obračunskega obdobja in niso izplačljive v gotovini. Skupna vrednost uporabnikovih nakupov je vidna pod Moj račun.
 
Višina bonusa:

do 60 točk          ni bonusa
nad 60 točk   9,00 € bonusa
nad 120 točk 24,00 € bonusa
nad 240 točk 60,00 € bonusa

 
Če kupec z nakupom pri katerem je koristil bonus ni zadovoljen in se odloči za vračilo, mu povrnemo vplačana sredstva brez stroškov pošiljanja. Bonus pa lahko koristi pri naslednjem nakupu do konca tekočega obdobja za unovčitev.
 
 

DARILNI BONI

Darilni bon je izkazni papir, ki ga Avigor d.o.o. izda proti plačilu v obliki listine ali v elektronski obliki. Vsak darilni bon je označen z unikatno alfanumerično serijsko številko (kodo), podjetje Avigor d.o.o. pa ga je zavezano sprejeti kot plačilo za blago, ki se prodaja v spletnem centru biolekarna.si. Darilni bon je moč kupiti v spletnem centru biolekarna.si. Pri nakupu darilnega bona veljajo enaka določila, kot so navedena v Splošnih pogojih poslovanja. Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od izdaje bona, razen v primeru, ko je na bonu to drugače označeno.
 
Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. V primeru, da je vrednost nakupa nižja od vrednosti darilnega bona, se kupcu razlika ne povrne. Darilni bon se uporabi z vnosom unikatne alfanumerične kode darilnega bona v prvem koraku spletne blagajne v polje Koda darilnega bona.
 

Na vrh


Prijava na E-novice!
Naročite se na brezplačne članke, nasvete, obvestila o akcijah in novih izdelkih.
Vprašajte farmacevta!
Imate vprašanje o hujšanju, prehrani
ali fitnesu?

Postavite vprašanja farmacevtu...
RAPID SSL
Garancija varnega nakupa. Vaša varnost nam pomeni zelo veliko in iz tega razloga vam zagotavljamo varen nakup.
Več informacij na:
info@biolekarna.si